Ζύμες - Ψωμιά

  • Κριτσίνια βρώμης
    Κριτσίνια βρώμης
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό).
  • Τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο
    Τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο
    Ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί. Για το φύλλο, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνετε.
  • Φωλιά ψωμιού με αγκινάρες και σπανάκι
    Φωλιά ψωμιού με αγκινάρες και σπανάκι
    Ρίχνετε στο μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και ανακατεύετε σιγά-σιγά με τον γάντζο, προσθέτοντας το νερό λίγο-λίγο μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη
  • Χωριάτικο ψωμί με μαγιά με προζύμι
    Χωριάτικο ψωμί με μαγιά με προζύμι
    Διαλύετε τη ζάχαρη και το αλάτι στο χλιαρό νερό. Προσθέτετε τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  • Πολύσπορο Ολικής Άλεσης
    Πολύσπορο Ολικής Άλεσης
    Χτυπάτε στο μίξερ με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το αλάτι, τον λιναρόσπορο και τον ηλιόσπορο.
Ρυθμίσεις cookies