Ζύμες - Ψωμιά

  • Πίτσα Ελληνική
    Πίτσα Ελληνική
    Ετοιμάζετε τη σάλτα ντομάτας: Για να ξεφλουδίσετε τις ντομάτες: Αφού πλύνετε τις τομάτες, σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να βράσει για να ζεματίσετε τις τομάτες και να βγάλετε την φλούδα τους.
  • Καλτσόνε πικάντικα
    Καλτσόνε πικάντικα
    Ετοιμάζετε τη σάλτα ντομάτας: Για να ξεφλουδίσετε τις ντομάτες: Αφού πλύνετε τις ντομάτες, σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να βράσει για να ζεματίσετε τις ντομάτες και να βγάλετε την φλούδα τους. Αφού βράσει το νερό ρίχνετε τις ντομάτες μέσα για λιγότερο από μισό λεπτό.
  • Πίτσα μαργαρίτα
    Πίτσα μαργαρίτα
    Ετοιμάζετε τη σάλτα ντομάτας: Για να ξεφλουδίσετε τις ντομάτες: Αφού πλύνετε τις ντομάτες, σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να βράσει για να ζεματίσετε τις ντομάτες και να βγάλετε την φλούδα τους. Αφού βράσει το νερό ρίχνετε τις ντομάτες μέσα για λιγότερο από μισό λεπτό.
  • Σουβλάκι με Σόγια Κεμπάπ και χειροποίητη πίτα
    Σουβλάκι με Σόγια Κεμπάπ και χειροποίητη πίτα
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το λιναρόσπορο. Τα ανακατεύετε στη χαμηλή ταχύτητα.
  • Αλμυρή τάρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème
    Αλμυρή τάρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης με τον γάντζο για 10 λεπτά περίπου και τη στρώνετε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 24 εκατοστών. Ψήνετε τις μελιζάνες στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο...
Ρυθμίσεις cookies