Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια.
Στο μπολ του μίξερ βάζετε τον Πούρε Πατάτας, τα 5 φλιτζάνια Αλεύρι, τη Μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά.
Προσθέτετε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύετε με το φτερό.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το αλάτι , τη ζάχαρη, το ξύσμα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
Προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό...
Διαλύετε τη Μαγιά στο νερό. Βάζετε στο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα περίπου σε ζεστό μέρος. Την ανοίγετε σε ένα χοντρό φύλλο, απλώνετε τη μαλακιά μαργαρίνη και διπλώνετε στα τρία.
Διαλύετε τη Μαγιά στο νερό. Βάζετε στο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα περίπου σε ζεστό μέρος...