Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 ½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, το Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύετε. Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά και βράζετε το μίγμα μέχρι να δέσει η κρέμα. Προσθέτετε τα τυριά κρατώντας το μισό ρεγγάτο και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κομματάκια ζαμπόν. Διπλώνετε τις 2 πλευρές κάθε κρέπας, τυλίγετε σε ρολά και τις βάζετε σε ένα μέτριο βουτυρωμένο pyrex. Χτυπάτε ένα αυγό, προσθέτετε ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και περιχύνετε τις κρέπες. Πασπαλίζετε με το τυρί που έχετε κρατήσει και ψήνετε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα (20 λεπτά περίπου).
Κρέπες 4 τυριά
Υλικά
- 10 ψημένες κρέπες φτιαγμένες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 700 ml (3 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (10 κοφτές κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ρεγγάτο τριμμένο
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ροκφόρ ή blue cheese σε κομματάκια
Εκτέλεση
Υλικά
- 10 ψημένες κρέπες φτιαγμένες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 700 ml (3 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (10 κοφτές κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ρεγγάτο τριμμένο
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ροκφόρ ή blue cheese σε κομματάκια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους