Κρέπες με σπανάκι

Υλικά
  • 16 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 3-4 φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα σε φετάκια
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 150 γρ. μανιτάρια
  • 1 φλιτζ. τσαγιού (1/2 κιλό περίπου) ζεματισμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 φλιτζ. τσαγιού θρυμματισμένη μυζήθρα ή ανθότυρο
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • 2 Αυγά χτυπημένα
  • Άνηθος, Μαϊντανός
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
  • Παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση

Σoτάρετε το κρεμμύδι με το βούτυρο ώσπου να μαραθεί. Προσθέτετε τα μανιτάρια αφού τα κόψετε σε μικρές φέτες, το σπανάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε το μίγμα να σιγοψηθεί μερικά λεπτά. Το αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα τυριά, τα αυγά, τον άνηθο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Μοιράζετε το μίγμα πάνω στις Κρέπες και τυλίγετε σε ρολά.
Τις βάζετε σε βουτυρωμένο πυρέξ, σε μία σειρά, ρίχνετε στην επιφάνεια την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζετε με την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies