Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας αντί για ελαιόλαδο μαργαρίνη και προσθέτοντας το τρίμμα πορτοκαλιού μαζί με το νερό. Λιώνετε τα 100 γραμμάρια (1 πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί και κόβετε ή τρίβετε τα υπόλοιπα 50 γραμμάρια Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη του κέικ, χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ. Μοιράζετε τη ζύμη σε 13 βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.
Muffins σοκολάτας
Υλικά
Για 13 muffins
- 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. (1½ πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 90 γρ.( 4 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
- Τρίμμα από 1 Πορτοκάλι
Εκτέλεση
Υλικά
Για 13 muffins
- 1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. (1½ πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 90 γρ.( 4 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
- Τρίμμα από 1 Πορτοκάλι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους