Βάζετε σε κατσαρολάκι τον πουρέ πεπόνι και τη μαυροδάφνη, μέχρι να ζεσταθούν καλά.
Μουλιάζετε τα Φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι νερό. Τα στραγγίζετε και τα προσθέτετε στο κατσαρολάκι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και μοιράζετε το μίγμα σε 8 ατομικά φορμάκια. Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο μέχρι να πήξουν και σερβίρετε γαρνίροντας με έτοιμο Garni ΓΙΩΤΗΣ.
Ζελέ πεπόνι-μαυροδάφνη
Υλικά
- 1 κιλό (5 φλιτζ. τσαγιού) πουρές πεπόνι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαυροδάφνη
- 20 γρ. (2 φακελάκια) Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κιλό (5 φλιτζ. τσαγιού) πουρές πεπόνι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαυροδάφνη
- 20 γρ. (2 φακελάκια) Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους