Ετοιμάζετε τον χυλό για τους λουκουμάδες σύμφωνα με τις βασικές οδηγίες παρασκευής και τον αφήνετε να φουσκώσει. Στραγγίζετε την κομπόστα ανανά και κόβετε κάθε φέτα ανανά σε τέσσερα κομμάτια. Μόλις ο χυλός είναι έτοιμος για τηγάνισμα προσθέτετε τα κομματάκια των φρούτων και ανακατεύετε ελαφρά. Σε μια φριτέζα βάζετε το λάδι να κάψει και παίρνοντας ένα – ένα τα φρούτα τα ρίχνετε στο καυτό λάδι. Βάζετε τους έτοιμους λουκουμάδες σε μια πιατέλα και περιχύνετε με μέλι.
Tip: Αντί για ανανά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπανάνα ή μήλο σε κομματάκια ή σε ροδέλες, αφού έχετε αφαιρέσει τα κουκούτσια του.
.