Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τη Ζάχαρη Fytro και τη σβήνετε με το ξύδι και το κρασί. Ρίχνετε τον χυμό πορτοκάλι (ή ανανά), το σησαμέλαιο, την κέτσαπ, σόγια σως (όσο θέλετε δοκιμάζοντας), αλάτι, πιπέρι και λίγο κόλιανδρο. Την αφήνετε να βράσει 2-3 λεπτά, ή όσο θέλετε να δέσει.
Σερβίρεται ζεστή ή προαιρετικά αφού κρυώσει προσθέτοντας φρέσκο κρεμμύδι και πιπεριές κομμένες σε κύβους.
Γλυκόξυνη σάλτσα με Μαύρη Ζάχαρη Fytro
Υλικά
- 60 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 100 γρ. χυμός πορτοκάλι (ή ανανά)
- 50 γρ. σησαμέλαιο
- 300 γρ. κέτσαπ
- Σόγια σως
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Υλικά
- 60 γρ. Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 100 γρ. χυμός πορτοκάλι (ή ανανά)
- 50 γρ. σησαμέλαιο
- 300 γρ. κέτσαπ
- Σόγια σως
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο κόλιανδρο
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους