Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπολ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
Πιέζετε με τη βοήθεια ενός βρεγμένου πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα, στους 180°C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα cookies.
Εναλλακτικές συνταγές:
Για να δημιουργήσετε επιπλέον γευστικούς συνδυασμούς στη βασική συνταγή μπορείτε να προσθέσετε: 120 γρ. σταγόνες σοκολάτας • 120 γρ. σταφίδες • 50 γρ. τριμμένη καρύδα • 150 γρ. ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.
Cookies με Νιφάδες Βρώμης Fytro
Υλικά
- 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. μαργαρίνη, μαλακωμένη
- 200 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης FYTRO
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 12γρ. (3 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
- 1 γρ. κανέλα
- Λίγη βανίλια
Εκτέλεση
Υλικά
- 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. μαργαρίνη, μαλακωμένη
- 200 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης FYTRO
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη FYTRO
- 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) κονιάκ
- 12γρ. (3 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
- 1 γρ. κανέλα
- Λίγη βανίλια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους