Βάζετε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη, 700 ml γάλα και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και βράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα (για 1-2 λεπτά).
Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Κατεβάζετε την κρέμα από τη φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει.
Βάζετε σε κατσαρολάκι το νερό με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε, προσθέτετε την κομπόστα βύσσινο στραγγισμένη και βράζετε μέχρι να δέσει.
Σε άλλο κατσαρολάκι, βάζετε τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
Σε μια πιατέλα βάζετε τη μια Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζετε με λίγο σιρόπι.
Απλώνετε τη μισή κρέμα και από πάνω το μισό βύσσινο.
Επαναλαμβάνετε το ίδιο και από πάνω βάζετε την τρίτη βάση για τούρτα.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε όλη την τούρτα.
Γαρνίρετε με τα κερασάκια μαρασκίνο και την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.