Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και την αφήνετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το σιρόπι ως εξής: βάζετε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη και το νερό και τα αφήνετε να πάρουν μία βράση. Αν θέλετε προσθέτετε στο σιρόπι λίγο κονιάκ. Σε μια πιατέλα ή φόρμα με σούστα Νο 22-24 βάζετε μια Βάση για τούρτα Σοκολάτα. Ραντίζετε με το μισό σιρόπι και απλώνετε τα 2/3 της έτοιμης κρέμας. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση και την ραντίζετε με το υπόλοιπο σιρόπι. Καλύπτετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε με γλάσο το οποίο θα φτιάξετε ως εξής: ζεσταίνετε το γάλα μέχρι να πάρει βράση. Το κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος. Ετοιμάζετε ένα φάκελο Garni Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και γαρνίρετε με ροζέτες την τούρτα. Με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ διακοσμείτε την τούρτα περιμετρικά.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.