Παγωτό γιαούρτι-ροδάκινο

Υλικά
  • 1 μεγάλη κομπόστα ροδάκινο
  • 200 γρ. (10 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro
  • 1 κουτί Μίγμα για παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml (3  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γιαούρτι
  • 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) ρούμι
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Μίγμα για παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στο τέλος προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπάτε για άλλο ένα λεπτό. Στραγγίζετε την κομπόστα ροδάκινο και πολτοποιείτε τα ροδάκινα κρατώντας 3 για γαρνίρισμα. Σιγοβράζετε μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα, αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε τον πουρέ ροδάκινο στο έτοιμο παγωτό μαζί με την Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro και το ρούμι. Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρετε, γαρνίρετε με φέτες ροδάκινο και σερβίρετε. Προαιρετικά: Γαρνίρετε με Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και  Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους