Βράζετε το ξύδι με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το γλυκάνισο μέχρι να γίνουν σιρόπι.
Προσθέτετε τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και 3 κουταλιές της σούπας νερό.
Γαρνίρετε τα παγωτά.
Σάλτσα με Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
Υλικά
- 370 γρ. (1 1/3 βάζο) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
- 80 γρ. (8 κουτ. σούπας) ξύδι βαλσάμικο
- 2 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- Λίγο γλυκάνισο
Εκτέλεση
Υλικά
- 370 γρ. (1 1/3 βάζο) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
- 80 γρ. (8 κουτ. σούπας) ξύδι βαλσάμικο
- 2 κουτ. σούπας Μαύρη Ζάχαρη Fytro
- Λίγο γλυκάνισο
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους