Δροσερό γλυκό με ανανά

Υλικά
  • 2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 μέτρια κονσέρβα ανανά (400 γρ. περίπου)
  • 6 μπισκότα σοκολάτας
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Κουβερτούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Στραγγίζετε και ψιλοκόβετε τον ανανά και κόβετε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα σοκολάτας.
Παρασκευάζετε τους 2 φακέλους Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με τα 400 ml (2 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα και προσθέτετε τα κομμάτια ανανά και τα μπισκότα.
Βάζετε σε μεγάλο μπολ ή ατομικά μπολάκια την έτοιμη κρέμα.
Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα.
Γαρνίρετε την επιφάνεια της κρέμας με το έτοιμο Garni και την Κουβερτούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.

 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies