Σε μια ειδική φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 24-26), απλώνετε τη βάση μπισκότου, την οποία παρασκευάζετε ως εξής: λιώνετε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα. Τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου στον πάτο της φόρμας και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Παρασκευάζετε τη γκανάζ: σε κατσαρολάκι, ζεσταίνετε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα και ρίχνετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε καλά να λιώσει η σοκολάτα και αφήνετε να κρυώσει λίγο. Αναμειγνύετε με την έτοιμη κρέμα σοκλάτας.
Τοποθετείτε πάνω από το μπισκότο τη γκανάζ και αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Βάζετε τους 2 φάκελους 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Βάζετε την κρέμα μπισκότο πάνω από τη γκανάζ και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Ξεφορμάρετε την τούρτα και σερβίρετε. Αν θέλετε τρίβετε λίγο μπισκότο στην επιφάνεια της τούρτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Δίχρωμο γλύκισμα
Υλικά
- 2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
- 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους