Ετοιμάζετε τη ζύμη για τα σου: βράζετε το γάλα, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι. Κατεβάζετε από τη φωτιά προσθέτετε το Αλεύρι και ένα-ένα τα αυγά, και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη.
Σχηματίζετε ένα στρογγυλό δίσκο διαμέτρου 26 εκατοστών και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε την κρέμα πραλίνα: Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε 1 φλιτζάνι γάλα.
Βάζετε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά και το διαλυμένο Κορν Φλάουρ και σιγοβράζετε μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής με την πραλίνα, το βούτυρο και το ρούμι.
Κόβετε στη μέση την κρύα ζύμη και απλώνετε στο κάτω μέρος την κρέμα πραλίνα. Καλύπτετε με το δεύτερο κομμάτι ζύμης.
Γαρνίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ή εναλλακτικά με Νιφάδες Σοκολάτας.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.