Βράζετε ολόκληρο το λάχανο με λίγο αλάτι και βάζετε τα φύλλα ένα-ένα σε ένα ταψί για να κρυώσουν.
Ετοιμάζετε τον κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα καυκαλίθρας και τα μυρώνια, σβήνετε με το κρασί και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Βράζετε την πατάτα, την τρίβετε στον κιμά που ετοιμάσατε και ανακατεύετε.
Γεμίζετε τα φύλλα του λάχανου.
Βάζετε τους λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα, προσθέτετε 2 ποτήρια νερό, λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, σκεπάζετε με ένα πιάτο και βράζετε φροντίζοντας να υπάρχει νερό συνέχεια στην κατσαρόλα.
Αφού βράσουν οι λαχανονοντολμάδες, παίρνετε 300 ml (1 ½ φλιτζάνι τσαγιού) από το ζουμί τους, στο οποίο προσθέτετε το ρόφημα σόγιας και τον χυμό λεμονιού και τα αφήνετε να βράσουν.
Μόλις βράσουν ρίχνετε μέσα το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο έχετε διαλύσει σε λίγο ρόφημα σόγιας και ανακατεύετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Περιχύνετε τους λαχανοντολμάδες με τη σάλτσα.