Για τη ζύμη: Ζυμώνετε τα υλικά της ζύμης, μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας. Την αφήνετε για 1 ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Λαδώνετε ένα μεγάλο ταψί και ανοίγετε τη ζύμη με τα χέρια.
Για τη γέμιση: Ετοιμάζετε το Κεμπάπ Σόγιας Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρετε στο μισό ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Σβήνετε με το κρασί και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Αλείφετε την κέτσαπ πάνω στη ζύμη και ρίχνετε όλο το σοταρισμένο μίγμα. Σκεπάζετε με τις τομάτες σε λεπτοκομμένες φέτες. Χτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα με αλάτι, πιπέρι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ραντίζετε από πάνω όλη την επιφάνεια. Ψήνετε για 20-25 λεπτά στους 250 °C, σε πάνω-κάτω αντίσταση ή στον αέρα.