Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε τον κιμά με το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να μειωθούν πολύ τα υγρά. Προσθέτετε το κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί. Στο τέλος ρίχνετε τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη και ψήνετε σε μέτρια φωτιά τον κιμά. Σε τηγάνι τσιγαρίζετε τα μανιτάρια με το μισό βούτυρο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Σουρώνετε το σπανάκι ώστε να φύγουν τα υγρά του και μετά το σοτάρετε με το υπόλοιπο βούτυρο μέχρι να μαλακώσει. Σε ένα μακρόστενο βουτυρωμένο πυρέξ απλώνετε το σπανάκι στεγνό. Πασπαλίζετε με λίγο τυρί και από πάνω στρώνετε τον κιμά. Ρίχνετε λίγο ακόμα τυρί, τα μανιτάρια και τέλος τη Μπεσαμέλ. Πασπαλίζετε την επιφάνεια με το υπόλοιπο τυρί και με λίγα κομματάκια βούτυρο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.