Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και στρώνετε το μίγμα σε μία φόρμα που ανοίγει σε διάμετρο 24-26 εκατοστά. Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού και την απλώνετε πάνω από την παγωμένη βάση. Το βάζετε πάλι στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αφού κρυώσει το απλώνετε πάνω από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ. Κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το σπορέλαιο, το μέλι, την κανέλα και το αλάτι και τηγανίζετε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Όταν παγώσει το γλυκό περιχύνετε από πάνω με τις μπανάνες και το σιρόπι μέλι.