Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance με το γάλα και τον χυμό ροδιού. Ανακατεύετε το μπισκότο με τη μαργαρίνη και προσθέτετε τα αμύγδαλα. Σε 6-7 ποτηράκια μοιράζετε τα 2/3 του μπισκότου, τη Σοκολάτα Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ τριμμένη, την κρέμα και το ζελέ σε στρώσεις.
Βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ και γαρνίρετε γύρω-γύρω με το μπισκότο που έχετε κρατήσει.
Φρουί Ζελέ ρόδι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου
Υλικά
- 1 συσκευασία Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) μπισκότα χωρίς ζάχαρη τριμμένα
- 50 γρ. Σοκολάτα Sweet and Balance, τριμμένη
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
- 12 γρ. (1 κουτ. σούπας) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) χυμός ροδιού
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 συσκευασία Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) μπισκότα χωρίς ζάχαρη τριμμένα
- 50 γρ. Σοκολάτα Sweet and Balance, τριμμένη
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
- 12 γρ. (1 κουτ. σούπας) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
- 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) χυμός ροδιού
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους