Αφού βουτυρώσετε το πυρέξ (διάσταση 22 x 36 εκατοστά), στρώνετε 1 φύλλο κρούστας στη βάση και στη συνέχεια προσθέτετε 2 φύλλα τσαλακωμένα.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύετε σε αυτό τα τυριά. Προσθέτετε το μισό μίγμα τυριών στο πυρέξ, στρώνετε άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα, απλώνετε την υπόλοιπη γέμιση και τέλος καλύπτετε με άλλα 2 τσαλακωμένα φύλλα.
Χτυπάτε το γάλα με τα 2 αυγά και περιχύνετε το παρασκεύασμα. Ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 180ºC.
Σουφλέ τυριών
Υλικά
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ψιλό
- 2 αυγά
- 125 γρ. τυρί gouda
- 125 γρ. τυρί edam
- 125 γρ. τυρί φέτα
- 125 γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα
- 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- Λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη για τα φύλλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 300 γρ. φύλλο κρούστας ψιλό
- 2 αυγά
- 125 γρ. τυρί gouda
- 125 γρ. τυρί edam
- 125 γρ. τυρί φέτα
- 125 γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα
- 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- Λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη για τα φύλλα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους