Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, το μοιράζετε σε μπολ ή σε ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει αλλά όχι να πήξει. Έπειτα μοιράζετε το Φρουί Ζελέ πάνω από την έτοιμη κρέμα. Μπορείτε να σερβίρετε με ροδέλες ανανά από κονσέρβα ή με φλούδα από λεμόνι.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Άνθος Λεμόνι & Ζελέ στο ποτήρι
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 45 γρ. (4-5 κοφτές κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ Λεμόνι ή Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 45 γρ. (4-5 κοφτές κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ Λεμόνι ή Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους