Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη Σόγια Κεμπάπ Fytro με το μισό ελαιόλαδο.
Προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας και νερό, μέχρι να καλύψει το κεμπάπ. Το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να πιει όλα τα υγρά, ώστε να χυλώσει ομοιόμορφα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτετε την μελιτζάνα και την σοτάρετε για περίπου 3 λεπτά. Μετά, προσθέτετε την πιπεριά, το κριθαράκι, το λευκό κρασί, αλάτι και τον κρόκο Κοζάνης. Τα βράζετε, προσθέτοντας λίγο-λίγο ζεστό νερό, μέχρι να βράσει το κριθαράκι.
Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε 2-3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και την τομάτα και ανακατεύετε μέχρι να χυλώσει. Σερβίρετε το κριθαράκι σε ένα βαθύ πιάτο και, από πάνω, το κεμπάπ σόγιας με λίγο σάλτσα.