Φτιάχνετε τον κιμά (βάσει οδηγιών προετοιμασίας της σόγιας) και στη συνέχεια τον τσιγαρίζετε με το κρεμμύδι, τα 100 γρ. ελαιόλαδο και το σκόρδο. Σβήνετε με λευκό κρασί, σκεπάζετε με νερό και αφήνετε 30 λεπτά να πιει τα υγρά του. Ψιλοκόβετε τη ρόκα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το μαρούλι, την τομάτα και το κρεμμύδι. Αφού κρυώσει ο κιμάς ανακατεύετε όλα τα υλικά με το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Στρώνετε 3 αλουμινόχαρτα και βάζετε 3 πίτες ανοιχτές, βάζετε τη γέμιση, σφίγγετε καλά σε ρολό. Κόβετε φέτες, βγάζετε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε.
Ρολάκια με κιμά σόγια Fytro και πίτα αραβική
Υλικά
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμάς Σόγιας Fytro
- 2 μεσαία κρεμμύδια
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λευκό κρασί
- 1 ματσάκι ρόκα
- λίγο κρεμμύδι
- μισό ματσάκι μαϊντανός
- 3 ½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαρούλι
- 1 τομάτα
- 1/2 αγγούρι
- 3 αραβικές πίτες
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Aλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού Κιμάς Σόγιας Fytro
- 2 μεσαία κρεμμύδια
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Λίγο λευκό κρασί
- 1 ματσάκι ρόκα
- λίγο κρεμμύδι
- μισό ματσάκι μαϊντανός
- 3 ½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαρούλι
- 1 τομάτα
- 1/2 αγγούρι
- 3 αραβικές πίτες
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Aλάτι - πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους