Απλώνετε τα φύλλα κρούστας σουρωτά σε δύο ταψιά και τα βάζετε στον φούρνο στους 100°C, μέχρι να στεγνώσουν. Εναλλακτικά, τα απλώνετε από την προηγούμενη μέρα και τα αφήνετε να ξεραθούν.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε ένα μπολ χτυπάτε με το χέρι το λάδι, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκάλι. Προσθέτετε και τα αυγά και ανακατεύετε.
Σπάτε τα ξερά φύλλα σε μικρά κομμάτια, τα ανακατεύετε με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τα προσθέτετε στη ζύμη και ανακατεύετε.
Μόλις ενσωματωθούν, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 25x15 εκατοστών και ψήνετε για 30 λεπτά στους 160-170°C ή μέχρι να πάρει χρυσοκόκκινο χρώμα.
Βάζετε το νερό μαζί με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε ένα κατσαρολάκι να βράσουν για 3-4 λεπτά. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει και περιχύνετε με αυτό τη ζεστή πορτοκαλόπιτα.