Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ, σχηματίζεται 48 περίπου κουλουράκια επάνω σε ένα ταψί, το οποίο έχετε καλύψει με αντιπολιτικό χαρτί. Εναλλακτικά, μπορείτε να σχηματίσετε μικρά μπαλάκια, με τη χρήση ενός κουταλιού του γλυκού, και, στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, να πιέσετε τη ζύμη, δίνοντας στρογγυλό σχήμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, σε αντιστάσεις, στους 200°C για 30 λεπτά*.
*Ο χρόνος ψησίματος επηρεάζεται από τον όγκο που θα δώσετε στο κουλουράκι.
Μπισκότα με lime και καρύδα
Υλικά
- 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό λάδι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός λεμονιού lime
- 20 γρ. ξύσμα lime
- 20 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 3 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
- 6 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 550 γρ. (4 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Xρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού.) νερό
Εκτέλεση
Υλικά
- 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) φυτικό λάδι
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα καρύδας
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός λεμονιού lime
- 20 γρ. ξύσμα lime
- 20 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
- 3 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
- 6 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 550 γρ. (4 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Xρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού.) νερό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους