Βάζετε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να πάρει μία βράση. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο ή την μαργαρίνη και τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Ανακατεύετε καλά. Αφήνετε μία ώρα περίπου στο ψυγείο και πλάθετε μικρά μπαλάκια. Περνάτε τα μπαλάκια από την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να καλυφθούν εξωτερικά.
Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε τα τρουφάκια σας με ξηρούς καρπούς, ινδοκάρυδο, Κακάο ΓΙΩΤΗΣ ή Party Décor ΓΙΩΤΗΣ
Τρουφάκια
Υλικά
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας γεμάτες) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. καρύδια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας γεμάτες) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. καρύδια ή αμύγδαλα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους