Βάφλα με Ρόφημα Αμυγδάλου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ και Σιρόπι Φράουλα

Υλικά
  • 200 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • λίγο αλάτι
  • 50 γρ. (2 1/2 φάκελος) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 αυγά
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα αμυγδάλου
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 100 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • λίγες φράουλες

 

Εκτέλεση

Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα αυγά και το ρόφημα αμυγδάλου και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να σχηματιστεί ένας ομοιόμορφος χυλός. Ζεσταίνετε τη βαφλιέρα. Φτιάχνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και τη βάζετε σε ένα κορνέ. Ξεκινάτε να φτιάχνετε τις βάφλες. Τοποθετείτε μια βάφλα στο πιάτο και απλώνετε λίγη από την έτοιμη κρέμα. Γαρνίρετε με Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και με κομματάκια φρέσκιας φράουλας.

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies