Ετοιμάζετε το σιρόπι, βράζοντας για 2 λεπτά το νερό με τη ζάχαρη. Όταν κρυώσει, προσθέτετε το ρούμι. Ετοιμάζετε το ζελέ, ζεσταίνοντας την κρέμα γάλακτος και προσθέτοντας τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ, αφού πρώτα την έχετε μουλιάσει σε κρύο νερό, και την πραλίνα. Ανακατεύετε καλά και βάζετε το ζελέ σε ρηχό ταψάκι στο ψυγείο, μέχρι να πήξει. Ετοιμάζετε τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων. Σε δίσκο, βάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και τη σιροπιάζετε, με λίγο σιρόπι. Απλώνετε την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα και από πάνω, τη δεύτερη βάση. Σιροπιάζετε και τοποθετείτε το ζελέ πραλίνας. Βάζετε την τρίτη βάση, σιροπιάζετε και απλώνετε την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ. Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη, να παγώσει. Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ. Ζεσταίνετε το γάλα και το ανακατεύετε με τη λιωμένη κουβερτούρα. Προσθέτετε τα φουντούκια και περιχύνετε το γλύκισμα.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ και η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.