Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά, έως ότου φουσκώσουν. Στη συνέχεια, ρίχνετε τον χυμό και τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετείτε το μίγμα σε βουτυρωμένο στρογγυλό ταψάκι, διαμέτρου 24-26 εκατοστών, και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 35 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε στη μέση.
Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι για ένα λεπτό και σιροπιάζετε τη μία βάση. Χτυπάτε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το τυρί-κρέμα, σύμφωνα με τις οδηγίες. Απλώνετε τη μισή κρέμα, βάζετε από πάνω τη δεύτερη βάση, σιροπιάζετε με το υπόλοιπο σιρόπι και απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρετε με τα καρύδια.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.