Για το γλάσο κάστανου:
Σε μια κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη και το νερό και τα βράζετε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τα κάστανα και τα χτυπάτε στο μπλέντερ για να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε σιγά-σιγά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αυγά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύετε ελαφρώς.
Βγάζετε το μίγμα από τον κάδο και ρίχνετε όλα τα φρούτα, καθώς επίσης και τα φιστικιά Αιγίνης, και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Αδειάζετε το μίγμα σε μια στρογγυλή φόρμα, την οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου. Αφήνετε για 10 λεπτά το κέικ να κρυώσει στην φόρμα.
Ύστερα περιχύνετε με το γλάσο κάστανο και γαρνίρετε με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.