Μουλιάζετε το Πλιγούρι Fytro, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα παντζάρια, τα ραπανάκια, τις σταφίδες και τις φέτες πορτοκαλιού. Όταν το πλιγούρι είναι έτοιμο, το ρίχνετε στο μπολ. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε σε ένα βαθύ μπολ ή πιάτο.
Πλιγούρι με παντζάρια, σταφίδες & φέτες πορτοκάλι
Υλικά
- 2 πορτοκάλια
- 100 γρ. σταφίδες
- 2 παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κύβους
- 200 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 1 σακουλάκι ραπανάκια σε φέτες
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 2 πορτοκάλια
- 100 γρ. σταφίδες
- 2 παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κύβους
- 200 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Πλιγούρι Fytro
- 1 σακουλάκι ραπανάκια σε φέτες
- Αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους