Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι, τη ζάχαρη άχνη και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ετοιμάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το ανακατεύετε με το γιαούρτι κάνοντας απαλές κινήσεις με μια σπάτουλα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει για μισή ώρα. Μοιράζετε το μίγμα με τη βοήθεια κορνέ σε ποτήρια ή ατομικά μπολ βάζοντας ενδιάμεσα Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ σε στρώσεις. Πασπαλίζετε την επιφάνεια με κουβερτούρα σε νιφάδες και μία φέτα λεμονιού και σερβίρετε.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.