Λιώνετε μαζί το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, την Καστανή Ζάχαρη Fytro και την Kουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει. Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, πασπαλίζετε με τη Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ, ρίχνετε το μίγμα και πασπαλίζετε ξανά με τρούφα.
Μπάρες Σοκολάτας
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 600 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σπασμένο και ψημένο
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κάσιους ανάλατα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) cranberries (χωρίς ζάχαρη)
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 600 γρ. Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλο σπασμένο και ψημένο
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κάσιους ανάλατα
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) cranberries (χωρίς ζάχαρη)
- 1 φάκελος Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους