Ζυμώνετε στο μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης, εκτός από το βούτυρο, το οποίο προσθέτετε σιγά- σιγά, μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου. Αφήνετε τη ζύμη για 15 λεπτά στο ψυγείο να ξεκουραστεί και την απλώνετε σε στρογγυλό ταψί με σούστα, στο οποίο έχετε απλώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε στους 160 °C για περίπου 20 λεπτά. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το απλώνετε επάνω από τη ζύμη που έχετε προψήσει. Κόβετε τα μήλα με τη φλούδα σε τέταρτα και, μετά, τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Αρχίζετε να τοποθετείτε τα μήλα περιμετρικά της τάρτας, πηγαίνοντας προς το κέντρο, χωρίς να αφήνετε κενά. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε τη μαρμελάδα βερίκοκο και, με τη βοήθεια ενός πινέλου, αλείφετε τα μήλα (μπορείτε, αν θέλετε, να πασπαλίσετε λίγη ζάχαρη άχνη πάνω από τα μήλα). Ψήνετε την τάρτα στους 160 °C για άλλα 20 λεπτά και την αφήνετε να κρυώσει καλά, πριν σερβίρετε.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.