Mousse με φράουλες

Υλικά
  • 1 φάκελος 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Ετοιμάζετε το Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Αναμειγνύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni. Προσθέτετε και το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε τη mousse σε μεγάλο μπολ ή σε ατομικά μπολάκια και την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Γαρνίρετε αν θέλετε με φρέσκες φράουλες και Σιρόπι Φράουλας ΓΙΩΤΗΣ.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies