Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια σε δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο και αφού μαλακώσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτε το ξύδι και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5-10 λεπτά. Χωρίζετε τη ζύμη στα 5 και σχηματίζετε τα πεινιρλί. Ψήνετε στους 180ºC για 10 λεπτά. Μοιράζετε τα κρεμμύδια, το σύγκλινο, τη γραβιέρα, την πιπεριά και τα τοματίνια. Αλείφετε με το αυγό γύρω-γύρω και ψήνετε για αλλά 20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα το πεινιρλί.
Πεϊνιρλί με καραμελωμένα κρεμμύδια
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
- 280 ml (1 1/3 φλιτζ.τσαγιού) νερό
- 20 ml (3 κουτ. γλυκού) σπορέλαιο
- 3 κρεμμύδια ξερά κομμένα φέτες
- 200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 200 γρ. σύγκλινο Μάνης κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά πράσινη
- 100 γρ. τοματίνια
- 3 κουτ.σούπας λευκό ξύδι
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 αυγό για άλειμμα
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
- 280 ml (1 1/3 φλιτζ.τσαγιού) νερό
- 20 ml (3 κουτ. γλυκού) σπορέλαιο
- 3 κρεμμύδια ξερά κομμένα φέτες
- 200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 200 γρ. σύγκλινο Μάνης κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά πράσινη
- 100 γρ. τοματίνια
- 3 κουτ.σούπας λευκό ξύδι
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 αυγό για άλειμμα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους