Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη. Τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά. Βάζετε το ηλιέλαιο να κάψει. Σε ένα πάγκο ρίχνετε λίγο αλεύρι και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Με μια κούπα κόβετε στρογγυλά canolli, τα τυλίγετε στο δάκτυλό σας, πιέζετε τις 2 άκρες να κολλήσουν και τα ρίχνετε στο λάδι να τηγανιστούν. Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και επαναλμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με λίγη ζάχαρη άχνη να αφρατέψει. Γεμίζετε τα canolli με λίγη μαρμελάδα βερίκοκο και στις άκρες καλύπτετε με το έτοιμο ΓΙΩΤΗΣ Crème.
Cannoli
Υλικά
- 150 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 10 γρ. (1 1/2 κουτ. γλυκού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 3 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ
- 4 κουτ. σούπας κρασί μαρσάλα
- 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
- 1 ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 1 μαρμελάδα βερίκοκο
- Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Υλικά
- 150 γρ. (1 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 10 γρ. (1 1/2 κουτ. γλυκού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 3 κουτ. γλυκού στιγμιαίο καφέ
- 4 κουτ. σούπας κρασί μαρσάλα
- 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) ζάχαρη άχνη
- 1 ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 1 μαρμελάδα βερίκοκο
- Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους