Κοτόπουλο αλά κρεμ με ρύζι

Υλικά
  • 1 συσκευασία Ρύζι Αναποφλοίωτο Fytro 
  • 1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
  • 15 τεμάχια λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 στήθη κοτόπουλο με πέτσα 
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Ρύζι Αναποφλοίωτο Fytro, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο στο μισό ελαιόλαδο και το ψήνετε στο φούρνο στους 170ºC αέρα για 20 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο τα κομμένα μανιτάρια. Μόλις μαγειρευτούν καλά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά. Όταν πήξει η σάλτσα, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σερβίρετε το ρύζι με κομμάτια κοτόπουλο και γαρνίρετε με 4-5 κουταλιές της σούπας σάλτσα μανιταριών και ένα κλαράκι φράσκο δεντρολίβανο. 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους