Βάζετε σε κατσαρολάκι τη ζάχαρη με 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και τα βράζετε για 15 λεπτά. Καθαρίζετε και κόβετε σε κύβους τα ροδάκινα. Τα βάζετε σε ένα μπολ, μαζί με το Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ και τα αφήνετε να μαριναριστούν.
Χτυπάτε στο μίξερ το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και αφού αφρατέψει, προσθέτετε το γιαούρτι και το ανακατεύετε με μια μαρίζ να ομογενοποιηθεί καλά. Τέλος, προσθέτετε το λικέρ. Μοιράζετε τη μους στα ποτήρια με τη βοήθεια ενός κορνέ και την αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει.
Γαρνίρετε με τα ροδάκινα και αν θέλετε και με φύλλα δυόσμου.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.