Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και προσθέτετε το γιαούρτι.
Χτυπάτε στο μίξερ το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αναμιγνύετε το έτοιμο Garni με την κρέμα και το γιαούρτι.
Μοιράζετε το mousse σε μπολ ή ποτήρια, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και σερβίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή γαρνίρετε με άλλο φρούτο.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πορτοκάλι με χυμό άλλου φρούτου.