Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί. Αναμιγνύετε σε μια κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο και την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε το μίγμα συχνά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει λίγο. Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς, το ινδοκάρυδο, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τέλος, τα μπισκότα και ανακατεύετε ελαφρά. Αδειάζετε το μίγμα στο ταψί και το ισιώνετε, συμπιέζοντάς το ταυτόχρονα. Το βάζετε στο ψυγείο για ½ ώρα. Ξεφορμάρετε και κόβετε τις μπάρες με ένα κοφτερό μαχαίρι, σε κομμάτια.