Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το αλάτι και το μαλακό βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι το μίγμα να μοιάζει με ψίχουλα ψωμιού. Ανακατεύετε τη βανίλια με τους κρόκους αυγού και το νερό και τα προσθέτετε στο μίγμα με το αλεύρι. Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν μια λεία ζύμη.
Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 30 λεπτά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 24 εκατοστών. Απλώνετε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, μέχρι να έχει πάχος 3 χιλιοστά και να είναι λίγο μεγαλύτερη από το στρογγυλό ταψί. Την απλώνετε με προσοχή μέσα στο ταψί και αφαιρείτε τη ζύμη που περισσεύει γύρω-γύρω. Ψήνετε για 10 λεπτά.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και τη ζάχαρη, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, και το αφήνετε λίγο να κρυώσει. Το απλώνετε πάνω από τη βάση και από πάνω βάζετε τη Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro.
Με τα κομμάτια ζύμης που περίσσεψαν, δημιουργείτε λωρίδες πάνω στην τάρτα. Ψήνετε για άλλα 25 λεπτά. Αφήνετε την πάστα φλώρα να κρυώσει πριν τη σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε να σερβίρετε την πάστα φλώρα με Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και φέτες από φρούτα.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.