Σοτάρετε το μπέικον με το ελαιόλαδο. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, χρησιμοποιώντας 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τον ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Στη συνέχεια, πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια. Πανάρετε τις κροκέτες στο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό και τη φρυγανιά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του παναρίσματος για ακόμη δύο φορές και τέλος τα τηγανίζετε στο ηλιέλαιο.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.