Άρωμα από Φθινόπωρο

  • Zebra κέικ
    Zebra κέικ
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Έπειτα, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
  • Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
    Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
    Σε ένα μπολ, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, τον δυόσμο και το μισό από το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
  • Κέικ με αχλάδια
    Κέικ με αχλάδια
    Στο μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, έως ότου φουσκώσει το μίγμα.
  • Ρολάκια με σοκολάτα και κανέλα
    Ρολάκια με σοκολάτα και κανέλα
    Ζεσταίνετε ελαφρά το βούτυρο με το γάλα και προσθέτετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να διαλυθεί. Ρίχνετε το μίγμα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
  • Μπισκουί σοκολάτας με κρέμα φιστικοβούτυρου
    Μπισκουί σοκολάτας με κρέμα φιστικοβούτυρου
    Για το μπισκουί: Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσουν. Στην συνέχεια, αφού κοσκινίσετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τα προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα και ανακατεύετε με μία μαρίζ.