Άρωμα από Φθινόπωρο

  • Γλυκό με μπισκότο ξηρών καρπών, κρέμα σοκολάτας και Crème
    Γλυκό με μπισκότο ξηρών καρπών, κρέμα σοκολάτας και Crème
    Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τους ξηρούς καρπούς και το βούτυρο και βάζετε το μίγμα σε μια φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών.
  • Πατατοκροκέτες με μπέικον και ζαμπόν
    Πατατοκροκέτες με μπέικον και ζαμπόν
    Σοτάρετε το μπέικον με το ελαιόλαδο. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, χρησιμοποιώντας 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τον ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τάρτα με σολομό και μπρόκολο
    Τάρτα με σολομό και μπρόκολο
    Ετοιμάζετε την τάρτα: Κόβετε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ
    Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ
    Σε μια κατσαρόλα, βάζετε το κουνουπίδι μαζί με 1 λίτρο (5 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα και το αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά. Αφού βράσει, το σουρώνετε και κρατάτε το γάλα.
  • Τυροπιτάκια με 3 διαφορετικά τυριά και κοτόπουλο
    Τυροπιτάκια με 3 διαφορετικά τυριά και κοτόπουλο
    Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνετε το γάλα, προσθέτετε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύετε, ώστε να λιώσουν και να ενσωματωθούν.