Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Έπειτα, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
Σε ένα μπολ, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, τον δυόσμο και το μισό από το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
Στο μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, έως ότου φουσκώσει το μίγμα.
Ζεσταίνετε ελαφρά το βούτυρο με το γάλα και προσθέτετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να διαλυθεί. Ρίχνετε το μίγμα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Για το μπισκουί:
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσουν. Στην συνέχεια, αφού κοσκινίσετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τα προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα και ανακατεύετε με μία μαρίζ.