Ζεσταίνετε ελαφρά το βούτυρο με το γάλα και προσθέτετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να διαλυθεί. Ρίχνετε το μίγμα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Στη συνέχεια, μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε με μια πετσέτα και την αφήνετε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος 30-45 λεπτά. Αφού φουσκώσει, τη χωρίζετε στα δύο και την ανοίγετε με έναν πλάστη (εάν η ζύμη κολλάει, προσθέτετε λίγο ακόμη αλεύρι).
Αλείφετε τα 2 κομμάτια ζύμης που ανοίξατε με την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Διπλώνετε τη ζύμη σε σχήμα ρολό και την κόβετε σε κομμάτια πάχους δύο δαχτύλων.
Τοποθετείτε τα ρολάκια σε ταψί, τα αφήνετε για 10 λεπτά, τα περνάτε με το ασπράδι του αυγού και τα ψήνετε στους 170°C για περίπου 25 λεπτά.